Alapok

 2010.09.17. 15:31

Üdvözlök minden blogolvasót!

Egy hatékony internetes pénzkeresési lehetőséget szeretnék bemutatni. Nem kell semmiféle pénzt befektetni, tehát attól nem kell félned, hogy a pénzed elveszted. A feladatod annyi, hogy egy Paid to Click cég hirdetéseire kell kattintanod, aztán várni 30 másodpercet, és már is jóváírnak számodra egy ki összeget. Minden nap 3-5 hirdetés jelenik meg. Ami elég kevésnek tűnik ezért kell több oldalra is regisztrálni, így többszörösére gyorsulhat fel a pénzed szaporodása.

A regisztráció előtt mindenképpen szükséged lesz egy AlertPayPayPal, vagy Liberty Reserve számlára. Ennek a létrehozása is teljesen ingyenes, én a Paypalt ajánlom, azt fogadják el a legtöbb helyen.

És akkor most lássuk, melyek azok a cégek, amelyek valóban fizetnek(!), ha nem is túl sokat és csakis kitartó, egyébként valóban csak kicsi mindennapi munka után. És  - végülis valóban: sok kicsi sokra megy.  Tehát ezekről van szó:

 

 

Erre a linkre kattintva regisztrálhatsz: https://www.incrasebux.com/register.php/yossarian.html

Bejelentkezés után a Surf Ads-rakattintva a zöld +-szal megjelölt hirdetésekre kattintva kattints a piros körre.  Az oldalon látható visszaszámlálás után (30 másodperc) kattinthatsz valamivel lejjebb találhatóa "close" csíkra-ra.

Ezen az oldalon napi 4-6 hirdetés van.

 

 

 

Erre a linkre kattintva regisztrálhatsz: http://www.onbux.com/?rh=35e1b7aa0d6c08c9e99b93a0d9427894

A bejelentkezés után a View Addsra, a csillagozott hirdetésre, majd a kék gömbre kattints, és várd meg, amíg a zöld csík végigfut az oldalon (itt ez a visszaszámláló, kb. 30 mp-nek felel meg), majd kattints arra a betűre, amelyet az idő lejártakor nyíllal megjelöl. Utána kiléphetsz az oldalról. Itt napi 4-5 hirdetés van.

 

 

 

Ezen a linken regisztrálhatsz: http://www.cashium.net/?rid=yossarian

Itt belépés után az Advertisement-re kell kattintanod, majd a zöld nyíllal megjelölt reklámra. Ezután a narancssárga négyzetet rá kell húznod a zöld négyzetre. 30 mp egy reklám, és ha letelt az idő, és látod, (angolul), hogy jóváírták a creditet (a következő pillanat ez), bezárhatod az ablakot, és kattinthatsz a következő hirdetésre. Napi 3-5 hirdetés van.

 

 

 

A linkre kattintva regisztrálhatsz: http://www.neobux.com/?rh=796F7373617269616E3134

Itt a View Admentisementsre (mögötte látható zöld szám jelzi, hány reklámra kattinthatsz) klikkelve a csillaggal megjelölt kockákra kattintasz, majd a piros gömbre. Az oldal betöltődése után megvárod, míg végigfut a sárga csík 30 mp), és megjelenik az Advertisement Validated szöveg. Ezután elhagyhatod az adott oldalt.

Ezen oldalak mindegyikén 2 dollárnyi összeklikkelt összeg után kérhetsz kifizetést online számládra(Paypal). Onnan pedig a későbbiek folyamán saját (nem internetes) bankszámládra is kiutalhatod a pénzt.

Ha minél többeknek tovább ajánlod a lehetőséget, gyorsabban fogsz pénzt keresni.

Kérdéseket a hozzászólásokban várok.

     

 

Címkék: paid to click neobux incrasebux cashium onbux

A bejegyzés trackback címe:

https://paid-to-click.blog.hu/api/trackback/id/tr332303382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yossarian15 2010.09.25. 12:18:30

Senkinek nincs kérdése?

S_Attila 2010.12.01. 09:47:47

egy próbát megér :)

annamária19 2011.01.23. 06:59:36

@Yossarian15: Az incrasebux oldalon m,ár két hónapja kértem a kifizetést és csak azt írták csalásgyanús a fiókom,megvizsgálják.Elég nehézkes a kapcsolatfelvétel velük.

Yossarian15 2011.01.23. 12:08:50

@annamária19: Az incrasebux már nem túl megbízható, újabban azt kérik hogy fektess be bizonyos összeget és akkor kifizetnek, ilyeneknek sosem szabad hinni. A te eseted is mutatja hogy már nem szavahihetők, pedig jó kis oldal volt. Én már egy ideje nem is kattintgatok ott. Az onbux és a neobux a két legjobb PTC-oldal.

2012.03.27. 19:16:18

Tudok egy honlapot, amelyen akár több száz, vagy több ezer dollárt is lehet keresni! Minden általad beléptetett tag után 25, illetve 50 dollárt kapsz, valamint minden hónapban rendszeresen a tagok után, illetve vezetői jutalékot. Mindezt a belépési csomagtól függően. Hamar elérhető az 1000 dolláros szint! Ragadd meg a szerencséd regisztrálj és keress még a mai napon a mellékelt honlapon. Mellékesen a honlap egyéb szolgáltatásait is hasznosíthatod!
FM0204.iwowwe.com
süti beállítások módosítása